weebly reliable statistics

Партньори

 

Партньори


„ЕКОПРОЕКТ" ООД e изключителен представител на:

  • Испанската фирма "TORO EQUIPMENT " - водещ производител на пречиствателни съоръжения за промишлени отпадъчни води в Европа.


 

 
 
БГ Н2 ОБЩЕСТВО е учредено през 2003 година от Министерство на отбраната на Република България, Химикотехнологичен и металургичен университет (ХТМУ) и Българската академия на науките (БАН).
Сдружение БЪЛГАРСКО ВОДОРОДНО ОБЩЕСТВО (БГ Н2 ОБЩЕСТВО) е доброволно, независимо, неправителствено формирование, регистрирано по Закона за юридическите лица с нестопанска цел, работещо в обществена полза. Основна цел на сдружението е  да интегрира водещи учени със законодатели, представители на изпълнителната власт, фирми, предприемачи и инвеститори  за ускорено внедряване на научно- техническия прогрес в областта на  водородните технологии, както и въвеждането им в образованието.
 
В началото на 2010 година се подписа Рамков договор за стратегическо сътрудничество между Екопроект ООД и БГ Н2 Общество, представляван от своя Председател академик Александър Попов. Сътрудничеството е в областта на приложението на Оксиводородните технологии в сферата на отбраната и сигурността, индустрията и бита.

« към предишната страница